Inhold i Babybox ® babypakke

BabyBox indeholder produkter af høj kvalitet og tilbud til mor, far og baby fra virksomheder som BabySam, Sangenic og mange flere. Klik herunder og se, hvilke produkter din BabyBox kan indeholde. Bemærk venligst at indholdet af BabyBoxen kan variere.

 

Libero

Libero Touch har fået et nyt og superblødt indersidemateriale, som giver en fantastisk blid fornemmelse mod dit nyfødte barns hud. Bleen giver en skræddersyet blødhed omkring barnets lille talje og giver samtidig give en ultra-effektiv beskyttelse mod lækage.


Läs mer om produkten

Blespanden fra Sangenic

Sangenic Simplee blespand fra Tommee Tippee giver antibakteriel beskyttelse mod både lugt og bleer. Det er en simpel, stilfuld og pladsbesparende løsning, som holder din babys værelse rent og lugtfrit.


Läs mer om produkten

Philips AVENT sut

Philips AVENT newborn sut er udviklet til helt små babyer. Det lille og lette sutteskjold passer perfekt til din nyfødte baby uden at røre næsen. Ortodontisk BPA-fri.


Les mer

BabySam - Værdikupon på 100

BabySam giver vi dig en værdikupon på 100,- som du kan bruge i din BabySam butik. Kuponen kan findes i babypakken.


Läs mer om produkten

Alm Brand

Langt de fleste graviditeter forløber heldigvis uden alvorlige problemer, men skulle der ske noget uventet, så er det rart at vide, at man er godt dækket. Vores graviditetsforsikring Baby på vej er et supplement til de ydelser, du kan få fra det offentlige. Det er en ekstra tryghed til dig, der gerne vil dækkes ekstra godt - før, under og efter fødslen.


Les mer