Gratis BabyBox ® babypakke

Hos BabySam får du en babypakke, som vi kalder BabyBox ®. BabyBoxen er et gratis tilbud til gravide og nybagte forældre. Når du har bestilt din babypakke, kan du hente den hos BabySam med det samme og frem til 3 måneder efter barnet er født.
Jeg samtykker til at tage mod markedsføring, information og vareprøver pr. telefon, post, e-mail, sms eller andre elektroniske medier fra Nordic Family Group AB og deres samarbejdspartnere, Alm. Brand Forsikring A/S m.fl. (Alm. Brand-koncernen), HTS Safety, Klub BabySam og Libero Klubben. Jeg er bekendt med, at jeg når som helst kan trække dette samtykke tilbage ved at meddele det til Nordic Family Group.  

Bestiller du en BabyBox, samtykker du også til medlemskab i Libero klubben og Klub BabySam.

Jeg samtykker også til, at virksomheden BabyBox (Nordic Family Group) lagrer og overfører de personoplysninger, jeg har udfyldt i skemaet ovenfor, til de samarbejdspartnere, som er angivet. Nordic Family Group og samarbejdspartnerne ovenfor bruger personoplysningerne til at informere og sende tilbud, som beskrevet.

Jeg er indforstået med, at det er frivilligt at give mit samtykke, og at jeg når som helst kan trække samtykket tilbage ved at meddele det til Nordic Family Group. Du kan nemt framelde dig fra den respektive partner ved at kontakte denne ovenfor.

Læs vores privatlivspolitik her. for at få mere information om dine rettigheder, og hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

BabyBoxen leveres mod forevisning af din kvittering og gyldig legitimation. Der kan kun bestilles én BabyBox per husstand/barn.

OBS: Modtager du ikke en kvittering kort efter registrering, bør du tjekke mappen "uønsket post" eller dit spamfilter.

Inhold i BabyBox

BabyBox indeholder produkter af høj kvalitet og tilbud til mor, far og baby fra virksomheder som BabySam, Sangenic og mange flere. Klik herunder og se, hvilke produkter din BabyBox kan indeholde. Bemærk venligst at indholdet af BabyBoxen kan variere.

 

Produkter i din babypakke