Gratis BabyBox ® babypakke

Hos BabySam får du en babypakke som vi kalder BabyBox ®. Babypakke er et gratis tilbud til gravide og nyfødte forældre. Når du har bestilt din babypakke, kan du hente den hos BabySam fra 3 måneder inden din termin til 3 måneder efter at barnet er født.

 Ja tak. Jeg vil også gerne have en blespand fra Sangenic sammen med min BabyBox.
Ja tak. Jeg godkender vilkårene

Jeg samtykker til at tage mod markedsføring, information og vareprøver pr. post, e-mail, sms eller andre elektroniske medier fra Nordic Family Group AB og deres samarbejdspartnere, BabySam, Gyldendals Børnebogklub, HTS Safety og Libero Klubben. Jeg er bekendt med, at jeg når som helst kan trække dette samtykke tilbage ved at meddele det til Nordic Family Group.  

www.babybox.se/kontakt. Bestiller du en BabyBox, samtykker du også til medlemskab i Libero klubben

Jeg samtykker også til, at virksomheden BabyBox (Nordic Family Group) lagrer og overfører de personoplysninger, jeg har udfyldt i skemaet ovenfor, til de samarbejdspartnere, som er angivet. Nordic Family Group og samarbejdspartnerne ovenfor bruger personoplysningerne til at informere og sende tilbud, som beskrevet.

Jeg er indforstået med, at det er frivilligt at give mit samtykke, og at jeg når som helst kan trække samtykket tilbage ved at meddele det til Nordic Family Group. Du kan nemt framelde dig fra den respektive partner ved at kontakte denne ovenfor.

Læs vores privatlivspolitik her for at få mere information om dine rettigheder, og hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

BabyBoxen leveres mod forevisning af din kvittering og gyldig legitimation. Der kan kun bestilles én BabyBox per husstand/barn.

OBS: Modtager du ikke en kvittering kort efter registrering, bør du tjekke mappen "uønsket post" eller dit spamfilter.


Inhold i babypakke

Babybox indeholder kvalitative produkter og tilbud til mor, far og børn fra virksomheder som Babysam, AngelCare og mange flere. Se efter hvilke produkter din babypakke kan indeholde. Bemærk venligst at indholdet af babypakken kan variere.

Produkter i din babypakke